Пробив в националната сигурност!  Хакер, който сам се представя за руснак,

...
Пробив в националната сигурност! 
Хакер, който сам се представя за руснак,
Коментари Харесай

Белия хакер/бродник направи беля

Пробив в националната сигурност! 

Хакер, който самичък се показва за руснак, твърди, че от няколко години се разхожда в регистрите на Национална агенция за приходите като у тях си и може да източи каквото си пожелае.

Квадратният министър Маринов (МВР), наподобява, има цялостно доверие в този човек и удостовери съветския му генезис. 

Той към този момент поизточи някой и различен гигабайт персонални данни, като жители и публицисти, сверявайки личните си данни, оповестиха, че наличието е достоверно. 

Всъщност, в случай че си приказваме съществено - ние не знаем нищо. Част от данните може да са достоверни, различен част може да е манипулирана, изопачена. Не е изключено цялата тази джурканица да има за цел изтриване на данни, които съдържат информация за закононарушения. Някой примерно, в случай че е крал десетина години, може да е решил да си поправя някои данни. Кой да ти каже? Министър Квадрат? Айде стига със сериозното говорене, дано си приказваме като квадратни хора и да гледаме положително! 

Току-що от мозъка ми изтекоха данни, че индивидът, който е направил джурканицата, е Белия хакер на правосъдния министър Данаил Кирилов. Да напомним - министър Кирилов посети Върховния касационен съд, с цел да ревизира системата за инцидентно систематизиране на каузи. Министърът искаше да провери  " джуркането " на файлове (като топките в сферата на тотото). Сиреч отново катурване на файловете. Тогава министърът разгласи, че системата би трябвало да се тества от някой " бял хакер " - и по този начин ще се разбере какъв брой е читава.

Явно Белия хакер на Дани Кирилов се е престарал с джуркането и след файловете с делата на ВКС е преобърнал и файловете на Национална агенция за приходите, в този момент заплашва да наджурка още и още бази данни на държавната администрация.

Както към този момент споменахме - одобряваме с цялостно доверие сведението, че хакерът е руснак. Щом по този начин се показва самичък, а министър Квадрат удостоверява - значи е по този начин! 

Но в случай че въпреки всичко не е руснак, може би въпреки всичко Белия хакер е в действителност Белия бродник от Game of Thrones! 

Какво знаем за този злокобен персонаж? 

Белия бродник, или Нощния крал, хвана едно бебе в гората и от обикновено човешко създание го трансформира в синеоко творение на нощта! Разджурка горкото дете и то зомбяса! 

Както е проблематична националната еднаквост на Белия хакер, който разджурка Национална агенция за приходите, по този начин и в Game of Thrones Северняците не могат да се схванат за името на Белия бродник. Едни го назовават Болтън, други - Умбър, а в други времена бил именуван и Старк. 

Иди че се оправяй - Боб Дилън споделя, че индивидът е дал имена на всички животни, но на това обществено животно Бродника са дали цели три плюс две прозвища, а в този момент и трето - Белия хакер! 

Това всичко го описваме с ангажимента, че не имаме вяра някой да заличава следи от закононарушения при всичките гърмежи на Търговския указател, на Национална агенция за приходите и други бази данни. 

Затова дано просто министър Квадрат да направи едно съвещание със себе си, да реши и да каже на народа по какъв начин се споделя тоя Бял хакер, който е Бял бродник, Крал на нощта, Болтън, Умбър, Старк или Иван Иванич. 

Каквото каже Квадратния, това одобряваме за дефинитивна и непоклатима Истина! 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР